Zonnebloem Swifterbant

Zonnebloem Swifterbant

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt ook in Swifterbant waar wij al 30 jaar bekend zijn. Met een gezellige groep van ongeveer 40 vrijwilligers zetten wij ons in voor onze ruim 60 gasten. Dit zijn veelal mensen met een lichamelijke beperking.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met de gast op pad te gaan. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten.

Deze activiteiten proberen we 1 keer in de maand te houden en bij voorkeur op de woensdagmiddag. Soms gaan we samen op pad. Zoals bijvoorbeeld de tulpenroute rijden of het bezoeken van een tuincentrum. Maar vaak ook blijven we in het pluspunt van de Steiger. Hier houden we dan een bingo- of spelletjesmiddag. Ook ontvangen we wel eens een spreker. Met kerst houden we altijd een gezellige kerstmiddag met muzikale begeleiding.

Wil je meer weten over wat wij voor U kunnen betekenen en/of wilt U zich aanmelden als gast of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op. Silvia Keijzer, secretariaat Zonnebloem Swifterbant, telefoonnummer 321518.