Zomerse fietspuzzeltochten van start

Op zaterdag 18 juli gingen de enthousiaste deelnemers van start aan de 18 kilometer lange tocht door Dronten. De route is gestart bij fietsenzaak Jan Brinkman en bracht de deelnemers door middel van puzzels en vragen naar diverse bezienswaardigheden in de omgeving.

De tocht is uitgezet door de buurtsportcoaches van Sport in Dronten. De fietspuzzeltochten zijn een jaarlijks terugkerende zomeractiviteit die georganiseerd wordt in de drie kernen van de gemeente Dronten in samenwerking met de lokale fietsenzaken. De tocht in Dronten was hiermee de eerste in deze reeks.

Op zaterdag 1 augustus is fietsenzaak Enjoy & Meerens gevestigd aan de Zuidsingel te Swifterbant vertrekpunt voor de tweede fietspuzzeltocht. De tocht in Biddinghuizen zal plaatsvinden op zaterdag 15 augustus vanaf Klamer Fietsen aan de Baan. Tussen 10:00 en 12:00 uur kan de route afgehaald worden.

Om iedereen ook na deze data de mogelijkheid te geven om de tocht te volbrengen zijn de routes na afloop te downloaden op www.sportindronten.nl. Hier worden ook de uitslagen van de puzzels bekend gemaakt.