Zomerse fietspuzzeltocht Swifterbant

Op zaterdag 1 augustus staat de fietspuzzeltocht van Swifterbant op het programma. Dit is een tocht van ongeveer 13 kilometer en de route start bij fietsenzaak Enjoy & Meerens gevestigd aan de Zuidsingel. De puzzeltocht is een fietsroute met verschillende vragen en puzzels die onderweg beantwoord moeten worden.

De tocht is uitgezet door de buurtsportcoaches van Sport in Dronten. De fietspuzzeltochten zijn een jaarlijks terugkerende zomeractiviteit die georganiseerd wordt in de drie kernen van de gemeente Dronten in samenwerking met de lokale fietsenzaken.

De tocht in Dronten was op 18 juli, Swifterbant is de tweede tocht deze zomer. De tocht in Biddinghuizen zal plaatsvinden op zaterdag 15 augustus vanaf Klamer Fietsen aan de Baan. Beide routes kunnen op de betreffende data tussen 10:00 en 12:00 uur afgehaald worden.

Om iedereen ook na deze data de mogelijkheid te geven om de tocht te volbrengen zijn de routes na afloop te downloaden op www.sportindronten.nl. Hier worden ook de uitslagen van de puzzels bekend gemaakt.