Zee, zon en strand in Swifterbant

Zee, zon en strand in Swifterbant

Het voorjaar, de zomer nog zo ver weg! ‘Ach wel nee, dat is niet waar hoor’, zeggen Annie en Gerda, ga maar kijken in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. De zomer hangt daar aan de muur. Deze eerste expositie in 2019 van de SchildersKring Swifterbant is tot eind april te zien in de bibliotheek.

Schilderijen waar je vrolijk van wordt

  • Schelpen zoeken, de reddingsboot komt terug, er was gelukkig niets aan de hand.
  • Mooie zonsondergangen en vogeltjes in het voorjaar.
  • Doorkijkjes naar zee en nog veel meer.
  • Twee schilders met ervaring en liefde voor de natuur.

Beiden op schilderles bij Kees Aalbers op de SKS (SchildersKring Swifterbant), maar ze werken ook hard aan nieuwe schilderijen in hun eigen ateliers. Annie komt uit een schilders familie. Gerda doet ook nog aan bloemschikken, ze is zelfs een keer tweede van Nederland geworden. Jammer dat dit werk niet te bewonderen is. Aan creativiteit ontbreekt het hun dus niet, techniek en benadering van de onderwerpen heeft overeenkomsten. Wil je vrolijk worden en houd je van de zon, dan is een bezoekje zeker de moeite waard. Meer weten over de SchildersKring Swifterbant ga naar www.kunstexpres.nl.

De expositie ‘Zee, zon en strand in Swifterbant’ is tot eind april tijdens openingsuren te bezichtigen in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.