Slijterij Hummel

https://www.facebook.com/hummel.slijterij/

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-19:00
Zaterdag 09:00-18:00

Slijterij Wijnhandel Hummel
Zuidsingel 56
8255CH Swifterbant
0321 – 323778

Email: info@slijterijhummel.nl

https://www.facebook.com/hummel.slijterij

Welkom!

Al sinds de opening in 2005 is onze slijterij in Swifterbant gericht op gezelligheid, op een avondje knus met z’n tweeën of met goede vrienden en familie. Daarvoor vindt u bij ons de lekkerste wijnen en het beste gedistilleerd. Bovendien zijn we constant op zoek naar nieuwe, onbekende alcoholische lekkernijen. Reden te meer om eens een kijkje bij ons te komen nemen in onze winkel naar ons overweldigende assortiment.

Heeft u vragen, bent u op zoek naar een leuk cadeau of wilt u eens komen proeven. Dat kan; we staan u graag met raad en daad terzijde. We zeggen niet alleen dat we een speciaalzaak zijn; we zijn het ook écht. Zo richten we ons niet alleen op genoegens van drank alleen. We kunnen u ook adviseren over verrassende combinatie spijs en drank. Inspirerend en vooral lekker!

Ook lekker: het Swifter Slokkie. Een likeurtje door ons zelf bedacht. Met de zachte smaak van Haagse hopjes, tikkeltje zoet (maar niet té) is het een heerlijke aanvulling voor bij de koffie of na het diner als digestief. En het is natuurlijk ook een heel leuk geschenk.

Wijn en ander gedestilleerd is en blijft natuurlijk in onze winkel te vinden. Naast een grote voorraad wijnen hebben we ook een mooi aanbod aan whisky’s in huis. Maar ook voor een ‘gewoon’ en een speciaalbiertje bent u bij ons aan het goede adres.

Organiseert u een feestje, dan is het goed te weten dat wij u van dienst kunnen zijn met passende ondersteuning. Wij verhuren statafels, tapinstallaties, glaswerk en wat dies meer zij.
Kijk vooral ook regelmatig in onze agenda: misschien kunnen we u enthousiast maken voor één van onze proeverijen.

We hopen u snel in onze winkel te begroeten.
Met vriendelijke groeten,
Het team van Slijterij Hummel.