Bloem & Thuis

Bloem&Thuis is uw Fleurop vakbloemist in Swifterbant en bezorgt een goed gevoel. Bloem&Thuis staat voor mooi kwalitatief bloemwerk gemaakt met gevoel en passie. Bloemwerk voor een lach en een traan. Met liefde voor het vak leveren wij voor u het bloemwerk met de juiste emotie en brengen zo uw bloemenboodschap over bij de ontvanger.

Jezelf een mooi boeket of bloemstuk cadeau doen mag op zijn tijd best. Een gezellig huis is tenslotte pas af met een sfeervol bloemstuk of boeket. Kom eens langs in de winkel en laat je verrassen. Er is voor iedere smaak en elk budget iets te vinden.

Ook voor kleine en grotere cadeau’s kunt u terecht bij Bloem&Thuis. Van klein meubelen en huisdecoratie tot mooi glaswerk en keramiek. Zoals het exclusieve glaswerk van Fidrio. Dit is kwalitatief glaswerk naar Nederlands ontwerp met gedurfde kleurstellingen. Of ons assortiment Puur Zeep. Dit is zeep van pure en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben al handige weggeef pakketjes hiervan klaar liggen. Zo komt u altijd met iets moois aan en verrast u de ontvanger met een origineel cadeau.