Albert Heijn Swifterbant

albertheijn-swifterbant

Komt u ook wel eens tijd te kort? Dan kunt u de tijd die u besteedt aan het doen van de boodschappen vast beter benutten! AH-boodschappen biedt uitkomst.

Uw boodschappen bestelt u nu eenvoudig online. Selecteer uw gewenste AH vestiging en verzamel uw boodschappen. Via AH-boodschappen vindt u het ruime assortiment dat u gewend bent van Albert Heijn en de producten hebben dezelfde prijs als in de winkel. U vindt uw gewenste producten in de assortimentsgroepen aan de linkerkant van de site. Ook kunt u gebruik maken van de handige zoekoptie, om uw producten nog sneller te vinden.

Heeft u alle boodschappen verzameld? Plaats dan uw bestelling bij uw gewenste AH vestiging. De betaling gaat via iDeal, of met uw pinpas bij het afhalen. Dit is afhankelijk van de AH vestiging die u geselecteerd heeft.

Nadat u uw bestelling heeft afgerond en een bevestigingsmail ontvangen heeft, kunt u uw boodschappen op het afgesproken tijdstip afhalen bij uw vestiging. De boodschappen staan voor u klaar! Enkele vestigingen bieden tevens de mogelijkheid de boodschappen bij u thuis te bezorgen. Kies hiervoor tijdens het bestelproces voor ‘bezorgen’.

Handig om te weten:

De meeste wekelijkse boodschappen zijn voor 80% gelijk aan de boodschappenlijst van vorige week en dus repeterend. Wanneer u uw account heeft aangemaakt op AH-boodschappen, worden al uw bestelde producten onthouden. Dit scheelt u bij uw volgende bestelling een hoop zoekwerk!

Graag verzamelen wij uw boodschappen – elke week weer –, zodat u tijd over houdt voor andere leuke dingen!

Het minimale bestelbedrag op AH-boodschappen is € 25,-.