Weevers 12 Provinciën Toernooi 5, 6 & 7 juni 2015

Het huidige Weevers 12 Provinciën toernooi te Swifterbant in de volksmond ook wel 12PT – bestaat al weer 30 jaar. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 5,6 & 7 juni zal het evenement op het sportpark Swift ’64, sportweg 6 te Swifterbant een vol (sport)programma hebben.

Vrijdagavond DJ’s van 538 on Tour in de feesttent.

Weevers 12 PT een uniek Swifterbants evenement waar men zich in één weekend kan opgeven voor Klaverjassen, Darten, Beachvolleybal een Handbal en een Voetbaltoernooi. De sportclubs van Voetbal, Handbal en Beachvolleybal uit de verschillende provincies, kunnen ook nu weer overnachten op de tijdelijke camping.

Zaterdagmiddag Loungeplein met live DJ, palmen en ligstoelen.

Zaterdag zal op het sportpark een ware metamorfose plaatsvinden. Op het sportpark zal een supermooi Loungeplein met o.a. echte Palmen van Nobilis te Ens worden gecreëerd, compleet met prachtige ligstoelen en een zeer kleurrijke aankleding. Met als middelpunt de Zensybar. De Zensybar is een kleurrijke mobiele bar die volledig is uitgerust met een professionele geluid set en live DJ. Op locatie bereiden zij van verse producten smoothies en cocktails als voorbeeld een heerlijke mojito. Deze verse biologische producten als ananas, sinaasappelen & mango enz. worden door de firma Nature and More te Waddinxveen gratis ter beschikking gesteld. Geheel Voor het 30 jaar jubileum van 12 PT, heeft de Zensybar natuurlijk een speciaal voor dit jubileum 12 PT drankje ontwikkeld die zeker geproefd moet worden. Men kan zich nu al opgeven voor de Zaterdag barbercue. Een Foodtruck zal voor het eten zorgen. Ook Hans en Grietje ijs is weer volop verkrijgbaar en de Bavaria Buitenbar zal niet ontbreken.

Zaterdagavond een live optreden van DUS ROCKT.

Om de kinderen ( en ouders ) naast de gezonde smoothies, niet de hele dag aan de “prik” te hebben wij Vereecken Fruitsappen bereid gevonden om hun nieuwe Bag-in-Box (BiB) 5 liter verpakkingen bij ons op voorraad te zetten. De Fruitsappen zullen bij diverse bars volop verkrijgbaar zijn. Kijk hiervoor ook eens uit naar de mobiele barmedewerker met drank rugtas.

Voor de bezoekers staat er zaterdagmiddag naast de lounge/ligstoelen en biertafels een spectaculaire Bungee Trampoline gratis klaar. En kan men het Klaverjastoernooi in de kantine en het DART toernooi in de feesttent bezoeken. Voor de allerkleinste 12 PT bezoekers is er een ruimte naast het loungeplein waar ze hun eigen sportprogramma – spelletjes kunnen kiezen. En natuurlijk prachtig gratis kunnen laten schminken (voor de gratis Bungee-trampoline en het gratis schminken gelden max. aantal kinderen over een vaste afgesproken tijd).

Dit alles op 5, 6 & 7 juni 2015. Overdag is de entree geheel gratis – Voor de beide feestavonden houden wij een entree van €. 7.50. per avond aan. De Munten voor standaard Consumpties zullen slechts €. 1.50. per stuk zijn !.

Kijk voor info op : www.12provincientoernooi.nl