Vrijdag Blijdag Swifterbant: De Gruffalo, een vertelvoorstelling voor de kleinsten

Vrijdag 1 september is het weer Vrijdag Blijdag in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Deze keer is de vertelvoorstelling De Gruffalo te zien. Niets is magischer dan het moment wanneer de figuren uit een prentenboek tot leven komen. Met de voorstelling De Gruffalo neemt poppenspeelster Monique Wakker kleine kijkers mee in het prentenboek dat als klassieker bestempeld kan worden.

Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen dat had Muis toch niet verwacht.

Monique Wakker
Monique wakker heeft al tientallen voorstellingen op haar naam staan. Met bijzonder veel creativiteit maakt zij zelf decors en figuren voor haar voorstelling. Ze neemt de kleine kijker letterlijk mee het verhaal in. Verwondering en enthousiasme is wat zij in de kinderen losmaakt. De voorstellingen zijn zo aansprekend dat na het zien van de voorstelling menig bezoekertje vraagt: Mogen wij dat boek ook!

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken, inschrijven is niet nodig. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.