VriendenLoterij vervult wens van trouwe vrijwilliger Iris uit Swifterbant

VriendenLoterij vervult wens van trouwe vrijwilliger Iris uit Swifterbant

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Iris uit Swifterbant. Als dank voor haar inzet als trouwe vrijwilliger, deed De Luisterlijn (Sensoor) voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Iris mag een cursus volgen om te leren coachen met behulp van honden.

Pauline van Wakeren van De Luisterlijn in Lelystad: “Iris heeft enorm veel doorzettingskracht. Zij laat zich, ondanks de tegenslagen die zij in haar leven heeft gehad, niet uit het veld slaan. Door ernstige RSI-klachten heeft Iris haar leven drastisch om moeten gooien. Een opleiding waarin zij leert coachen met behulp van honden, zou haar erg helpen om haar werkende leven een zinvolle invulling te geven. Daarnaast zet zij zich nog altijd vol overgave in voor De Luisterlijn. Om haar te bedanken voor de inzet en steun die zij anderen via De Luisterlijn biedt, hebben wij een aanvraag bij het VriendenFonds gedaan.”

Iris Lammers (56) reageerde blij verrast: “Wauw, een cursus coaching met honden! Hier maken jullie me ontzettend blij mee. Hartstikke bedankt!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds