Vox Flevium zingt weer

Vox Flevium

Vox Flevium is een ambitieus kamerkoor, dat geniet van prachtige koorklanken in allerlei stijlen van de klassieke muziek. Van oude muziek tot hedendaags, niks gaat het koor uit de weg. Naast de ambitie vindt het koor het ook belangrijk tijd te maken voor gezelligheid, elkaar beter te leren kennen. Het gevolg: Vox Flevium is een erg hechte groep zangers, die hard werkt om een behoorlijk niveau te bereiken.

Sinds 1 februari 2020 staat het koor onder leiding van dirigente Sippie Boersma uit Sneek. Het koor en de dirigente raakten net een beetje aan elkaar gewend, toen de repetities in maart moesten worden gestaakt ten gevolge van de Coronamaatregelen.
Na een pauze van bijna een half jaar repeteren ze weer in De Hoeksteen te Swifterbant. Sinds begin september wordt er gezongen in de grote kerkzaal, waar voldoende afstand gehouden kan worden en waar voldoende geventileerd wordt.

Alle koorleden en de dirigente hebben het met elkaar muziek maken enorm gemist. In oktober stond een concert gepland met Engelse volksmuziek. Helaas moet dat worden uitgesteld tot begin 2021.

Meezingen

Misschien denkt u na dit enthousiaste verhaal: met dit koor wil ik wel een keer meezingen. Dat kan! We nodigen u graag uit een keer een repetitie bij te wonen. Kamerkoor Vox Flevium zoekt uitbreiding bij alle stemsoorten, maar vooral bij de bassen en tenoren. Repetities zijn op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in De Hoeksteen te Swifterbant. Via het contactformulier op hun website kunt u zich aanmelden.

Meer informatie: http://www.voxflevium.nl/