Voorbereidingen Juli feest!

Nog vijf weken en dan staat het Juli feest alweer voor de deur. In de tweede editie van het Juli feest hebben we drie dagen van alles op het programma staan. Op dit moment zijn we volop bezig met de concrete invulling van het programma. Voor nu alvast een voorlopig programma.

We starten de vrijdag om 16:00 uur in de feesttent. In samenwerking met het Pluspunt, de Zonnebloem en de kerk hebben we voor genodigden een buffet in de feesttent. Dit buffet wordt aangeboden door Hai Yan Palace, Eetcafé A. de Huijskamer, Pizzeria Grillhouse Picasso en CuliSee.

Om 19:00 uur gaat de tent open voor iedereen uit het dorp die zin heeft in een Hollandse avond. Het Dronter Piratenkoor en Ed Nieman zorgen voor de muziek. Toegang is gratis en de avond zal tot 22:00 uur duren.

Zaterdag wordt het Juli feest officieel geopend door onze burgemeester. Hij geeft om 09:45 uur op het horecaplein het startsein waarna alle festiviteiten kunnen losbarsten. Om 10:00 uur starten er diverse toernooien, demonstraties en clinics. Deze zijn op de Greente, op het voormalig kombuisterrein en in de feesttent. Als verbinding tussen deze twee locaties hebben we de markt en het horecaplein in het winkelcentrum. De markt gaat om 10:00 open en Amor Musae start dan op het podium te vinden bij het horecaplein. Op dit plein staan diverse foodtrucks waar je iets lekkers kan gaan eten. De hele dag door vinden er op het podium verschillende optredens plaats.

Om 17:00 uur eindigen de toernooien en activiteiten. Het programma op het horecaplein loopt wel door. Onder genot van een hapje en een drankje kan daar nog tot ongeveer 19:00 uur naar diverse optredens gekeken en geluisterd worden.

’s Avonds gaat de feesttent om 21:00 uur open en treed de allround coverband en live sensatie van Nederland op, Kraakthelder! Het feest duurt tot 01:00 uur.

Op zondagmorgen wordt er een gezamenlijke kerkdienst in de tent gehouden en aansluitend worden het beachvolleybal- en darttoernooi hervat.

Houdt de Swifterbanter en onze Facebookpagina, facebook.com/Julifeest in de gaten voor het programma.

Lijkt het je leuk om bij een of meerdere van deze activiteiten te helpen, laat ons dit dan weten. Dit kan in de voorbereiding van een activiteit zijn, maar ook een uurtje op de dag(en) zelf. We bestaan uit een leuke groep enthousiaste vrijwilligers die graag iets voor Swifterbant willen doen. Vind je het leuk om te helpen als vrijwilliger bij het Juli feest, geef je dan op via het volgende mailadres: aanmeldenbij@deklokbekerswifterbant.nl

Geef in de mail aan met welke activiteit of activiteiten je mee wil werken.