Voorbereidingen “Hoog Spel in Swifterbant” in volle gang

Voorbereidingen "Hoog Spel in Swifterbant" in volle gang

Toneelvereniging Markanti en muziekvereniging Amor Musae repeteren nu wekelijks gezamenlijk in de Hoeksteen om de voorstellingen op 7, 8 en 9 april zo goed mogelijk uit te voeren. Er wordt hard gewerkt onder leiding van de regisseurs Pieter Franken en Robert Baarda. Robert, zelf geboren en getogen Swifterbanter, is professioneel acteur/regisseur en hij weet van iedere scene weer iets moois te maken.  In de voorstelling wordt ook gebruik gemaakt van filmbeelden.

Zondag 12 februari werden enkele scenes opgenomen in de Kalverschuur van N.M.C. Rivierduingebied. De helft van de brassband van Amor Musae was hier aan het repeteren in verband met de ruzie die ze hebben met de andere helft (gelukkig alleen in het toneelstuk). Ook zullen er nog opnames zijn in/bij het Mechanisch Erfgoed Centrum Dronten en in Swifterbant zelf. De dames van Vrouwenvereniging Taveno werken ook mee en zullen op film te zien zijn. De beelden worden opgenomen en gemonteerd door Pieter Franken en Adrie Winters.

Aan de decors wordt veel werk besteed. Sabina van der Braak en Tinus Jacob zijn (met technische medewerking van Wim de Jonge) iedere week in de Hoeksteen aan het werk om een mooi decor te maken. Op zaterdagmorgen 11 maart doen we mee aan NL Doet. In de schuur van Franken zullen leden van Markanti en Amor Musae samen een gedeelte van de decors schilderen. Ook u bent van 9.00 tot 13.00 uur welkom op de Tarpanweg nr 7.

Speeltijden:

  • Vrijdag 7 april om 19.30 uur
  • Zaterdag 8 april om 14.00 uur ( familievoorstelling) en om 19.30 uur
  • Zondag 9 april om 15.00 uur ( familievoorstelling)

Toegangsprijzen

Aan de zaal € 10,- pp, in de voorverkoop € 5,- pp.  De voorverkoop loopt van 6 maart t/m 6 april.

Voorverkoopadressen:

Fam. Winters: dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur ( niet op zondag) Noordsingel 43
Fam. Van Gennep: Maandag, woensdag en donderdag Van 18.30 tot 20.00 uur Zuidsingel 43