Volleyballers Swift ’64 hebben gewonnen van SSS

Ook deze keer was de verlichting in de zaal niet gemaakt, hoewel het al een tijd bij de gemeente bekend is. De tegenstander deed er gelukkig niet moeilijk over en de wedstrijd ging door. De mini van de week Zuzanna was de eerste die een opslag deed in de thuiswedstrijd tegen de heren uit Barneveld. 10 jaar en toch de bal al zo makkelijk over een herennet kunnen spelen geeft aan dat er volleybaltalent in Swifterbant aanwezig is. Daarna begon de wedstrijd echt. Het bleef een eenzijdig verhaal want de nummer 2 tegen de nummer 5 van de competitie was een ongelijke strijd. Op alle fronten blonken de spelers van Swift heren 1 uit. Serverend, verdedigend en zeker in de aanval, waar spectaculaire punten werden gescoord door gevarieerde aanvallen. Spelverdeler Mathieu Kreukniet maakte veel goede keuzes en speelde daarmee vele aanvallers vrij doordat de blokkeerders van de tegenstander niet in konden schatten waar hij de aanval naartoe stuurde.

De setstanden geven het goed weer; 25-15, 25-14, 25-10 en 25-9. Heren 1 heeft als doel te promoveren en daarmee de 1ste klasse te bereiken. Het hoogste niveau qua herenvolleybal in de Gemeente Dronten. Hier is vorig jaar al op ingezet door 2 goede trainers een coach en de samenstelling van het team. De chemie is erg goed in en ook na de wedstrijd.

Kom eens kijken naar de volgende thuiswedstrijd op zaterdag 31 januari om 16.00 uur in de Steiger en geniet van het spel en de goede sfeer. Heren 2 sloot overigens ook af met winst (3-1) tegen Zeewolde en draait ook boven in de 2de klasse mee. Meer weten: volg ons op www.swiftvolleybal.nl

Foto: Vedapress