Vogelshow bij jubilerend V.I.O.S. Swifterbant

Vogelshow bij Jubilerend V.I.O.S. - Swifterbant

Vogelvereniging V.I.O.S uit Swifterbant bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit met een vogelshow van donderdag 16 t/m zaterdag 18 november. Dit jaar organiseert de jubilerende vogelvereniging de “SuyderSeeSjoow”. Aan deze show wordt niet alleen deelgenomen door de eigen leden maar ook door leden van diverse verenigingen uit Flevoland. Op deze show zijn meer dan 200 vogels te bewonderen verdeeld over verschillende soorten vogels: kanaries, tropen, parkieten en kromsnavels.

Naast de show vindt er ook een onderlinge wedstrijd plaats. Door erkende keurmeesters worden de vogels beoordeeld op hun uiterlijk. Hieraan worden dan ook prijzen toegekend in de verschillende categorieën.

Op donderdag om 19.00 uur vindt de officiële opening plaats en worden de prijzen uitgereikt voor de mooiste vogels in de verschillende klassen. Vanaf 19.30 uur is de show toegankelijk voor het publiek.

De show wordt gehouden in:
Basisschool “De Duykeldam”
Langestreek 30 te Swifterbant

Openingstijden show:
donderdag    16 november:      van 19.30 tot 22.00 uur
vrijdag           17 november:      van 10.00 tot 22.00 uur
zaterdag        18 november:      van 10.00 tot 16.00 uur

Aansluitend aan deze show zal op zaterdag de trekking van de loterij plaatsvinden.

Bezoekers die een kijkje willen komen nemen op deze vogelshow zijn van harte welkom. De toegang tot de vogelshow is gratis.