Vier lintjes in Swifterbant

Geen gewone Lintjesregen in de gemeente Dronten. Vanwege de coronamaatregelen was er geen officiële bijeenkomst. Daarom verraste burgemeester Gebben de gedecoreerden thuis met taart (met de opdruk van een lintje!) en bloemen. De versierselen worden later dit jaar officieel opgespeld.

In Swifterbant werden lintjes toegekend aan:

De heer D. (Derk) Buiter uit Swifterbant: Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vrijwilligersactiviteiten: Diverse functies binnen de Protestantse Gemeente Swifterbant; Bestuurslid van de Arme kant van Swifterbant.

Mevrouw M. (Marianne) Greijdanus-Klaas uit Swifterbant: Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vrijwilligersactiviteiten: Diverse functies binnen de Protestantse Gemeente Swifterbant; vrijwilliger bij Stichting Dorcas.

De heer A.C.M. (Jos) van Haperen uit Swifterbant: Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vrijwilligersactiviteiten: Actief lid van Dorpsbelangen Swifterbant; vrijwilliger bij de Kalverschuur van Natuur-en Milieucoöperatie Rivierduingebied; vrijwilliger bij zorgboerderij Op de Wurf te Nagele en vrijwilliger bij Dorpsboerderij Triade Dronten.

Mevrouw A. (Aafke) Harlaar-Poortstra uit Swifterbant: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vrijwilligersactiviteiten: Diverse functies binnen de Protestantse Gemeente Swifterbant; voorzitter en lid muziekcommissie koor Echo der Golven;. organiseerde activiteiten en was penningmeester van straatvereniging De Greente; vrijwilliger bij Het Pluspunt (dagcentrum voor ouderen) in Swifterbant.