Twirlsters Amor Musae zijn Regio Kampioenen

Twirlsters van Amor Musae hebben zaterdag 31 oktober 2015 succesvol deelgenomen aan de Regionale Kampioenschap van de MBGF in ’t Harde. Met het idee om de laatste wedstrijd met deze groep met elkaar te beleven omdat we afscheid gaan nemen van 1 team en de Instructrices Dinja Uil-v.d.Kroft en Rianne Eising gingen we op weg. Met maar liefst 12 podiumplaatsen hebben de leden het seizoen bijzonder goed afgesloten. Maar dus niet de laatste wedstrijd met elkaar want we gaan nog een keer met zijn allen! Met alle deelnemers behaalde we 9 tickets voor het Nederlands Kampioenschap van de MBGF op 12 en 19 december in Waalwijk.

In hun klasse mochten naar voren komen voor het goud: Het Minirettes team, het Junioren team, het Large team, het duo Celine Sweere & Mariët Goedegebuure, solisten:Celine Sweere, Rosalie Lau, Ilse de Vries en Anne Derks.

Voor het Zilver: Sanne de Bruin en het Senioren team.

Voor het Brons: Nika Schimmelpenning en Celine Sweere.

Voor alle leden staan de trainingen de komende tijd in het teken van de voorbereidingen voor de diverse Nederlandse Kampioenschappen. Als eerste staat de voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Baton Twirling op het programma, op 28 november en 29 november in Hoofddorp daar hebben Rosalie Lau, Celine Sweere en Anne Derks zich voor geplaatst in vorige wedstrijden.