Twirlsters Amor Musae zijn Nederlands Kampioen

Twirlsters Amor Musae zijn Nederlands Kampioen

Twirlsters van Amor Musae hebben zaterdag 12 december 2015 succesvol deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap van de KMNO in Waalwijk. Met 9 volle auto’s gingen we op weg met de deelneemsters die de regio ticket al hadden verdiend en ook trotse supporters die dit niet wilde missen. Met veel plezier en gezonde spanning was het een sportieve dag. De twirlsters deden hun best en lieten hun mooie routine zien aan de juryleden en de trouwe supporters o.a. uit Swifterbant.

Coach Dinja had voor de groep Minirettes een medaille laten maken als aandenken, omdat het al zo bijzonder is om hier te staan. De Minirettes werden 3de en ze kregen een beker en een ticket voor de volgende laatste ronde om te strijden tegen België. Anne Derks behaalde in haar categorie de 1ste plaats en werd daarbij Nederlands Kampioen en ontving ook een ticket voor de laatste wedstrijd tegen België in februari 2016 in Waalwijk. In dezelfde categorie behaalde Sanne de Bruin op 0.2 punten te kort, net niet het podium maar toch een mooie 4de plaats van Nederland. Nog een team van Amor Musae viel ook net buiten de prijzen. Van de 6 groepen zijn ze 4de van geworden. Nog wel op het podium komen mocht Ilse de Vries, want zij werd in haar categorie 3de van heel Nederland en Nika Schimmelpenning werd in diezelfde categorie 9de van heel Nederland.

Het was een geweldige Nederlands Kampioenschap wedstrijd met prachtig resultaat voor Amor Musae. Komende zaterdag 19 december gaan er nogmaals leden van Amor Musae, 1 solo en 1 team voor hun categorie, om te strijden op de Nederlandse Kampioenschappen in Waalwijk, dus veel plezier en succes meiden!