Tweak biedt nu ook in Swifterbant 1.000 Mbit via glasvezel

Internetaanbieder Tweak biedt begin augustus de mogelijkheid om 1.000 Mbit internet via glasvezel te bestellen in Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen. Na Almere, Enschede en Leeuwarden is Oostelijk Flevoland het vierde gebied in Nederland waar Tweak supersnel internet uitrolt. Tweak blijft daarmee de op twee na grootste glasvezel operator van Nederland.

Tweak is de eerste internetaanbieder die de snelheid van 1.000 Mbit in Dronten en omgeving aanbiedt. Via een postcodecheck op de website van Tweak kunnen inwoners controleren of deze snelheid ook op hun adres beschikbaar is, en desgewenst meteen bestellen. De apparatuur van Tweak hangt inmiddels in 8 wijkcentrales waarmee 16.798 huizen bereikt worden. Het hele netwerk van Tweak bereikt inmiddels bijna 250.000 huishoudens. Wie kiest voor glasvezel van Tweak kan overigens rekenen op een compleet aanbod: snel internet, telefonie én tv van Sparql met HBO standaard in het basispakket. Tweak verwacht de eerste aansluitingen in de tweede week van september op te kunnen leveren aan bestaande en nieuwe klanten.

Verbinding van de toekomst
Snel internet is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor de techneut die alles uit zijn verbinding haalt, de downloader die het hele internet leegtrekt of de gamer die rekent op een foutloze verbinding. Snel internet heeft ook zijn voordelen voor liefhebbers van Netflix en You Tube, of bij het maken en opslaan van back-ups. Reden voor Tweak om in te zetten op glasvezel, de verbinding van de toekomst, met snelheden tot 1 Gbps ofwel 1.000 Mbit. Slome streams, haperende downloads en vertragingen in online games zijn verleden tijd, zelfs als je met het hele gezin tegelijk online bent.

Klein en onafhankelijk
Tweak is een klein en onafhankelijk familiebedrijf uit de polder. In 2002 opgericht door echte tweakers: fanatiekelingen uit de community rond Tweakers.net die niets liever wilden dan zelf de touwtjes in handen hebben als het gaat om internettoegang. Onafhankelijk van de grote partijen doen wat je zelf nodig vindt, dat is waar Tweak nog steeds voor staat. Niet meer alleen voor die echte tweakers, nu ook voor iedereen die prijs stelt op de nieuwste technieken voor een eerlijke prijs, zonder beperkingen. Tweak wil een onafhankelijke marktpositie veroveren ten opzichte van de internetreuzen.