Turntrainer gezocht

swift'64 logo

Gymnastiekvereniging Swift ’64 heeft circa 180 leden, met diverse sporttakken voor jong en oud. Zoals dans, turnen, 50+, aerobics, lenigheidtraining en peuter & oudergym.

Voor het sportseizoen van 2020/2021 wordt gezocht naar een turntrainer(ster). Het betreft een functie voor gemiddeld 7 á 8 uur in de week. Ook moet de trainer beschikbaar zijn op de dagen dat er wedstrijden zijn, om daar de kinderen te begeleiden. De turnselectie van Swift ’64 bestaat uit op dit moment uit een 14 tal meiden met diverse leeftijden.

De trainingstijden zijn: dinsdag van 15:30 tot 18:30 en donderdag van 15:30 tot 20:00 uur. De turn- en groepspring- wedstrijden zijn op zaterdag.

De functie-eisen: Opleidingsniveau KNGU licentie niveau 3, KNGU licentie niveau 4, ALO, CIOS of ROC sport. Beheersing van de oefenstof voor de wedstrijden in de 4e en 5e divisie, alsmede voor groepsspringwedstrijden.Het spreekt voor zich dat de nieuwe trainer met plezier en affiniteit wil werken en de turnselectie wil laten uitgroeien.

Stuur voor interesse, vragen en/of het ontvangen van meer informatie een email naar Simone van Werven op mailadres: secretaris-gym@swift64.com