Tulpenwandeling: kom en geniet

Tulpenwandeling: kom en geniet

Het Rivierduingebied begint weer kleur te krijgen, de tulpen schieten soms bijna in de bloei, gelukkig is het nu een beetje kouder weer en gaat het met de bloei wat rustiger. Zodoende is er nog tijd genoeg om te genieten van al deze pracht. De tulpenroutes zijn weer uitgezet, in ons gebied is er de fietsroute, wandelroute en ook de autoroute loopt door het Rivierduingebied, kom en geniet.

Vrijdagavond 21 april is de inmiddels al bijna traditionele tulpenwandeling, deze begint om 19.00 uur bij de Kalverschuur, het is dus dit jaar een avondwandeling. Let op; voor deelnemers aan de wandeling is er na afloop een gratis bosje tulpen beschikbaar!

Aan het begin van de wandeling is de opening gepland van het vernieuwde fietspad door het Rivierduinbos. De opening zal verricht worden door de boswachter Jeanette Stam samen met onze voorzitter Arend Heida. Hoe deze opening verricht gaat worden is nog een verrassing, maar het wordt zeker spectaculair. Na afloop is er koffie in de Kalverschuur.

Zaterdagmorgen 22 april om 10.30 uur is er de Tulpenloop, dit is een recreatief hardloopevenement langs de tulpen.

Tijdens de tulpenroute die open is van 15 april tot zo lang de tulpen bloeien, kunnen er tulpen worden geplukt bij de Kalverschuur, voor 1 euro per tien tulpen mag u de tulp met bol en al uit de grond trekken. (Op = op)

Ook tijdens de tulpenroute is de Kalverschuur open (behalve zondags) voor ontvangst en koffie, dit alles mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers

U ziet het; er is weer genoeg te doen in ons mooie Rivierduingebied. Kom en geniet!

Kijk ook op www.rivierduingebied.nl of op www.tulpenroutedronten.nl