Trouwring na 13 jaar terug bij Ellaline in Swifterbant

Trouwring na 13 jaar terug bij Elliane in Swifterbant

Trouwring teruggevonden na 13 jaar in Swifterbant! Tijdens een lekkere zoek-dag met de metaaldetector stuit vrijwilliger Alex op een trouwring. Velen zouden denken zo ‘dat is lekker die gaat naar de Goudsmit’, gelukkig werkt het bij ons (Gevonden-verloren.nl) net even anders. Alex zet de ring direct in de App en we gaan aan de slag om de eigenaar of eigenaresse te traceren. Ook Facebook, gemeente en andere instanties worden aangeschreven.

Alex gaat zelfs langs de deuren om informatie in te winnen… en dan is het raak! We ontvangen een e-mail…


Van: Mirjam
Onderwerp: Trouwring Jaap swifterbant
Bericht inhoud:

Goedenavond, vanmiddag was Alex uit Biddinghuizen bij mij aan de deur (Swifterbant). Hij vertelde over de trouwring met de naam Jaap erin die hij gevonden had aan de overkant in de speeltuin. Ik heb gesproken met mijn buurvrouw, het is haar ring!

Zij was getrouwd met Jaap en is haar ring 13 jaar geleden verloren. Ze is erg blij dat hij gevonden is en wil hem graag terug (ze wil hem ook wel ophalen in Biddinghuizen).

Haar naam is Ellaline

Met vriendelijke groet

Mirjam 


Dit is toch gaaf of niet dan? Vandaag zullen de ring en eigenaresse Ellaline met elkaar herenigd worden na 13 jaar. De foto’s zullen snel gepost gaan worden op onze website en Facebook pagina! De aanhouder wint en eerlijkheid duurt het langst!

Wederom een mooie geslaagde zoekopdracht van www.gevonden-verloren.nl