Tour de Pokéstop

Tour de Pokéstop - Sport in Dronten

Op donderdag 11 augustus organiseert Sport in Dronten de Tour de Pokéstop. Met deze tour springt Sport in Dronten in op de enorme Pokémon Go hype die gaande is. De tour bestaat uit twee wandelroutes van 3 en 6 kilometer waar naast de diverse Pokéstops en Pokémongyms op de route ook zogeheten ‘Lures’ geplaatst worden om de kans op het vangen van Pokémon te vergroten.

De applicatie Pokémon Go brengt mensen in beweging, een doelstelling waar ook de buurtsportcoaches van Sport in Dronten zich voor inzetten. Voor deze middag zijn er daarom twee wandelroutes uitgezet van 3 en 6 kilometer langs een reeks aan Pokéstops. Daarnaast zal Sport in Dronten  op verschillende locaties in de route plekken creëren om Pokémon te vangen door het plaatsen van zogeheten ‘Lures’. “Voor de liefhebbers is deze tour dus een mooie kans om de iventory aan te vullen, eieren te hatchen en Pokémon te vangen” aldus buurtsportcoach Nick Gosman.

De routes zijn op donderdagmiddag 11 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur af te halen aan het Redeplein  in het centrum van Dronten bij buurtsportcoach Nick. In verband met de opbouw van de Meerpaaldagen is de plaats waar de routes opgehaald kunnen worden gewijzigd. De routes kunnen tussen 14:00 en 16:00 uur opgehaald worden bij de fontein in het centrum van Dronten.

Meer informatie op de website van Sport in Dronten >>