Theater Het @penstaartje keert terug bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Theater Het @penstaartje keert terug bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Wegens doorslaand succes keert Theater Het @penstaartje in het najaar van 2019 terug bij alle zeven vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek. Theatermaker André Verhagen speelt deze keer ‘Muziek en Poppen uit de koffer’, een muzikale voorstelling vol herkenning voor kinderen van 3-8 jaar. De voorstelling in Swifterbant vindt plaats op 6 september om 16.00 uur.

Prentenboek

In afgelopen edities bracht Theater Het @penstaartje al prentenboeken tot leven in FlevoMeer Bibliotheek. Honderden kinderen keken ademloos naar poppentheater over bekende boeken als ‘De mooiste vis van de zee’ en ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Ook in het najaar van 2019 komt Theater Het @penstaartje de kinderen bij FlevoMeer Bibliotheek vermaken.

Uit de koffer

Tijdens het programma ‘Muziek en Poppen uit de koffer’ komen diverse theateraspecten aan bod. Zo worden er herkenbare kinderliedjes gezongen (die iedereen ook naar harte lust mag meezingen), komt een bekend prentenboek tot leven en is er poppentheater te zien. Kortom: voor ieder kind en ouder wat wils.

Over Vrijdag Blijdag

Tijdens Vrijdag Blijdag kunnen kinderen gratis en vrijblijvend kennismaken met activiteiten en voorstellingen die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn. Wil je zeker zijn van een plekje? Bestel je gratis kaartje via de website, www.flevomeerbibliotheek.nl of haal hem bij de balie in de bibliotheek.