Tablet&PC Café in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Elke laatste woensdag van de maand wordt in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant het Tablet&PC Café gehouden in samenwerking met Computer Plus Club Swifterbant. Het is een open inloop onder deskundige begeleiding op woensdag 27 januari van 16:00-17:00 uur voor iedereen die vragen of ideeën heeft over het gebruik van de iPad (IOS) of de tablet (Android). Net als in een regulier café kan iedereen gewoon binnenlopen en is er gratis koffie en thee.

Neem bij voorkeur uw iPad of tablet mee. Tijdens elk Tablet&PC Café wordt voor geïnteresseerden en onder ervaren begeleiding aandacht besteed aan een wisselend thema/onderwerp. Deze keer is er uitleg over de Bibliotheek App, IBooks en Play Boeken. Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Voor alle duidelijkheid: er wordt geen les gegeven.

De toegang is vrij voor mensen van alle leeftijden. Een ieder kan elk moment binnenkomen en weer gaan.

Stichting Hulphond Nederland leidt honden op om mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag  te helpen. De Computer Plus Club Swifterbant steunt deze Stichting met inzameling van lege cartridges en afgedankte mobiele telefoons. De cartridges en mobieltjes kunnen in de Steiger (Galeizaal) te Swifterbant in de daarvoor bestemde verzamel box gedeponeerd worden. Tevens is dit tijdens het maandelijks Tablet&PC Café mogelijk in de bibliotheek te Swifterbant.