Swifterbantse zusjes naar EK Showtwirl

Swifterbantse zusjes naar EK Showtwirl

Afgelopen maart hebben de drie Swifterbantse zusjes Hanneke (19), Geke (17) en Florianne (9) Franken, met hun team de Nederlandse kampioenstitel weten te veroveren op de Nederlandse Kampioenschappen Showtwirl. Het behalen van deze titel heeft het Junioren Exhibitionteam van Flevo Twirling ’94 een ticket voor de Europese Kampioenschappen op 6,7 en 8 oktober in Almere opgeleverd. Het team van Flevo Twirling ’94 dat Nederland mag vertegenwoordigen bestaat uit 12 meisjes van 9 tot 20 jaar oud, komend uit heel Flevoland.

Nu het Junioren Exhibitionteam deel uitmaakt van de Nederlandse equipe voor de EK, breekt er een spannende tijd aan. Er wordt extra hard getraind en deelgenomen aan bondstrainingen en bondswedstrijden.

Meedoen aan zo’n groot evenement is fantastisch, maar er zijn wel kosten aan verbonden. Daarom zijn we op zoek naar sponsors/donauteurs.

Wilt u ons avontuur op weg naar de EK volgen, dan kunt u de facebookpagina van Flevo Twirling ’94 liken of eens een kijkje nemen op onze website www.flevotwirling.nl