Swift’64 Handbal heeft weer een dames 1

Swift’64 Handbal heeft weer een dames 1

Eindelijk is het dan weer zover Swift’64 heeft weer een dames 1 handbal team. Na jaren met alleen maar 1 junioren team en 2 recreanten teams te hebben gespeeld zijn we sinds vorig jaar voorzien van een F team een E team een D team een C team en 3 midweek teams. Nu hebben we ook het geluk dat we dit seizoen een compleet dames 1 team hebben gekregen.

Dit team is compleet over gekomen van een andere vereniging waar ze hun draai niet meer konden vinden. We zijn benaderd of wij als Swift’64 wat voor hun konden betekenen, en uiteraard hebben wij alles uit de kast gehaald om dit haalbaar te maken. Maar dan begint het pas. We moesten een trainer hebben en scheidsrechters, en dat niet alleen ook een plek om te trainen moest gerealiseerd worden. Dit is niet makkelijk in Swifterbant omdat alle sportzalen verhuurd zijn aan andere verenigingen en daarom zijn we uitgeweken naar Dronten omdat ze al gewend waren om daar te trainen. Gelukkig hebben we ook een aantal scheidsrechters erbij kunnen vinden die voor ons willen fluiten zodat niet alles op 1 persoon neerkomt.

Dan komt het volgende punt, je wilt als vereniging ook dat de dames netjes voor de dag komen. Gelukkig was er een vader die gelobbyd heeft voor ons, en hebben we hier 2 sponsoren voor gevonden dit zijn: KLIF18 uit Dronten en FREESJES.NL

De Dames hebben enkele keren getraind en zijn dol enthousiast op de manier zoals wij hun hebben opgenomen binnen onze vereniging en spelen binnenkort weer de thuiswedstrijden in “t Dok te Dronten. Hopelijk zullen er weer vele toeschouwers komen die gaan genieten van een mooi potje handbal. Ook begint in oktober weer het zaalseizoen voor de rest van de vereniging de junioren spelen op de zaterdagen in ’t Dok hun thuiswedstrijden en de midweek meestal op de woensdag avond. De midweek dames kunnen nog leden gebruiken om hun teams te komen versterken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op 06-23327176