Swift Volleybal start in 1ste klasse

Vanmiddag om 14.30 uur beginnen de heren van Swift aan hun eerste volleybalavontuur in de eerste klasse. Zij komen hiermee uit als hoogste team in de regio en willen natuurlijk een goede start maken. Dat zal niet makkelijk zijn tegen tegenstander SSS uit Barneveld die bekend staan om hun hun goede ploeg.

Een enorme uitdaging en meteen een goede graadmeter voor het niveau waar de heren nu zijn. Er is de afgelopen tijd hard getraind. Alle spelers zijn gebleven en er zijn nieuwe bijgekomen. Trainers, coach en spelers hebben voldoende ambities om het waar te maken in deze klasse. In de oefenwedstrijden kwam het team solide over, maar het blijft spannend om te zien wat het echt in de competitie gaat worden.

Meeleven kan door naar de Steiger in Swifterbant te komen en mee te joelen en te genieten van dit volleybal op niveau. Kom kijken en als je enthousiast bent kun je ook meedoen. Er zijn dames, heren en recreatieteams waar je je uit kan leven. Bij Swift weten ze als geen ander gezelligheid en ambitie met elkaar te combineren.

Kom kijken en kom proeven. www.swiftvolleybal.nl