Swift 64 danst in de Hoeksteen

Swift 64 danst in de Hoeksteen

Het voelt alsof de zomer net voorbij is met het mooie najaarsweer. Maar de voorbereidingen voor een kerst optreden zijn al begonnen!

Dans docente Maaike Hazelaar is al druk in de weer met muziek en kostuums voor de dansers van Swift 64. Wat zal het dit jaar worden? Sterren, engelen, een heuse sneeuwdans of een typische maar o zo fijne kerstdans? De dansafdeling van Swift 64 houdt jullie nog even in spanning.

Op vrijdag 9 december tijdens de Kerstmarkt in de Hoeksteen zullen de dansers het podium weer betreden. Twee jaar geleden was dat een groot succes dus de verwachtingen liggen hoog. Vorig jaar zijn de dansers zelfs in Biddinghuizen geweest voor een optreden, maar dit jaar dansen ze weer de sterren van de hemel in Swifterbant en dat vinden de dansers heel fijn. Ze hopen dat er zo nog meer mensen van hen kunnen genieten.

Want er wordt hard gewerkt. Repeteren voor een optreden is niet niks, maar het is de moeite waard. De eer is extra groot als je de choreografie samen met de dans docent hebt gemaakt, wat geldt voor de dans die dans 3 zal laten zien. Er moet nog een hoop bedacht, geprobeerd en geoefend worden maar hopelijk zullen de dansers van Swift 64 samen met Maaike Hazelaar zorgen voor een prachtig optreden.

Komt allen!