Stichting Onder Dak lanceert nieuwe website

Onder Dak is al sinds 1994 bezig om mensen met een beperking en/of een chronische ziekte te helpen om hun leven in de gemeente Dronten te verbeteren en hun belangen te behartigen. Als gehandicaptenorganisatie in Dronten kunnen wij ons werk echter alleen goed doen als alle inwoners weten dat wij bestaan, wat wij doen en ons weten te vinden als dat nodig is.

Daarom presenteren wij met gepaste trots onze nieuwe, beter beveiligde en gebruiksvriendelijke website, die zelfs voor mensen met een visuele beperking geen problemen oplevert.
Op de website worden al onze activiteiten beschreven en worden op de Linkpagina een grote hoeveelheid links naar webpagina’s met belangrijke informatie op ons zorggebied gedeeld.
Via de website kan bijvoorbeeld ons kwartaalblad de (K)Letskrant worden gelezen waarin ook ruimte is voor activiteiten van andere organisaties die op ons terrein werkzaam zijn, zodat er een aardig overzicht ontstaat van activiteiten waaraan door mensen met en zonder handicap kan worden deelgenomen.
En ten behoeve van ons scholenproject kan de instructiefilm ‘Heb jij ook een handicap’ door basisschool leerlingen worden bekeken.

Daarnaast is de nieuwe website van Stichting Onder Dak vooral bedoeld om de hulp in te roepen van de inwoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant bij het signaleren en melden van eventuele problemen met gemeentelijke voorzieningen, verordeningen en de bereikbaarheid, toegankelijkheid, bruikbaarheid en veiligheid van de openbare ruimte en gebouwen voor mensen met een beperking. En als iets niet in orde is, dan trekken we bij de gemeente aan de bel en proberen er iets aan te doen.

Graag horen wij van u, inwoners van de gemeente Dronten, of er iets niet klopt! En dat kan nu heel gemakkelijk via de contactmogelijkheden van de nieuwe website www.onderdak.nl.