Stichting de Klokbeker organiseert op 2e paasdag het Paaseieren zoeken

Ook dit jaar worden er op 2e Paasdag weer paaseieren verstopt op de Greente. Een gezellige en vertrouwde activiteit, in ons mooie dorp, niet meer weg te denken voor de kinderen. Maar ook voor de volwassenen is het vaak een gezellig samen zijn onder het genot van een warm kopje koffie of thee.  

Een aantal jaren geleden moest er noodgedwongen uitgeweken naar een andere locatie. Inmiddels wordt het nu voor het derde jaar op rij georganiseerd op de Greente.  Als organisatie vinden we het een waardevol aspect dat door deze locatie jong en oud hier samen kunnen komen. Hierdoor hopen wij tijdens deze kinderactiviteit bij te kunnen dragen aan de verbinding in ons dorp. Alle kinderen t/m 8 jaar zijn van harte uitgenodigd om maandag 17 april weer paaseieren te komen zoeken. De Paashaas heeft dan weer een kleine attentie voor jullie klaar.

En alle opa’s en oma’s uit Swifterbant zijn natuurlijk ook van harte welkom met de kleinkinderen. Gewoon een kopje koffie of thee komen drinken en een praatje maken mag natuurlijk ook!

Opgeven kan via een mail naar pasen@deklokbekerswifterbant.nl. Vermeld in de e-mail het aantal kinderen, het aantal volwassenen, adres en je telefoonnummer en of je wel of geen lid bent van Dorpsbelangen.