Sportplaatjesactie bij de Albert Heijn in Swifterbant

sportplaatjesactie bij de Albert Heijn in Swifterbant

Vanaf maandag 29 oktober gaat de sportplaatjesactie bij de Albert Heijn in Swifterbant van start. Het sportplaatjes album van- en voor Swifterbant. Een collectors item waar veel verenigingen aan hebben meegewerkt en we zijn allemaal bijzonder trots op het eindresultaat. Een prachtig verzamelboek waar alle ‘lokale sportieve helden’ in staan.

Als AH staan we midden in de samenleving en onze winkel is niet zomaar een supermarkt maar ook een ontmoetingsplek voor alle inwoners van Swifterbant. Voor ons was het dus vanzelfsprekend om deze spaaractie opnieuw samen met de lokale sportverenigingen op te pakken. De verenigingen hebben met veel enthousiasme meegewerkt en zonder hun bijdrage konden wij deze spaaractie niet tot stand brengen.

Onderstaand de verenigingen uit Swifterbant die met veel enthousiasme hebben meegewerkt:
Voetbal
Gymnastiek
Handbal
Twirling
Tennis
Judo
Tafeltennis

Een verzamelboek voor iedereen die sport, waar je jezelf en je clubgenoten in terug kan zien, fantastisch toch? Tevens laat dit verzamelboek je kennis maken met de verschillende takken van sport. Het is een leuke en toegankelijke spaaractie van- en voor het hele dorp, waarbij iedereen mee kan sparen om zijn of haar eigen verzamelboek compleet te krijgen.

Als je dit boek over een aantal jaren weer doorbladert, kan je met trots terugkijken op jezelf en dit boek wellicht vol trots laten zien aan je kinderen of kleinkinderen. Daarom heet dit ook een collectors item. Henk Slump en Harold Kats wensen iedereen veel spaarplezier.