Sport- & lifestyle markt op het Redeplein

Op vrijdag 4 september organiseert Sport in Dronten de jaarlijkse sport-& lifestyle markt op het Redeplein. Vele sportaanbieders, fysiotherapeuten en andere organisaties zullen hierbij aanwezig om zich te presenteren voor het nieuwe (sport)seizoen. Ook zal de strippenkaart direct na de markt beschikbaar worden gesteld voor gebruik.

Tussen 16.00 – 20.00 uur kunnen de bezoekers van de sport-&lifestylemarkt genieten van dans, muziek, workshops en diverse optredens verzorgd door diverse lokale sportaanbieders. Tevens kan men een rondje maken over de markt en ontdekken dat de gemeente Dronten op sportgebied veel te bieden heeft voor jong en oud. Dit jaar is het thema van de markt ‘dag op wielen’. Activiteiten met -en op wielen zijn aanwezig: fietsen, skateboards, skeelers, maar ook rollators en rolstoelen… Allemaal wielen waarmee bewogen kan worden. Alle soorten wielen zullen deze dag een rol hebben als verbinder. De markt is geschikt voor alle doelgroepen, leeftijden, sporter of niet sporter.

De Strippenkaart
Sport in Dronten zal na de markt De Strippenkaart lanceren die voor alle inwoners vanaf 13 jaar uit de gemeente Dronten te gebruiken is. Met De Strippenkaart kan iedereen tot vier keer gratis sporten bij meer dan 30 aangesloten sportaanbieders. Het doel van De Strippenkaart is simpel: op een heel laagdrempelige manier mensen laten bewegen. Bij de meeste sportaanbieders is het op dit moment al mogelijk een aantal keer gratis mee te doen. De Strippenkaart is een concreet hulpmiddel om de stap naar een beweegaanbod makkelijker te maken. De Strippenkaart zal na de markt huis-aan-huis bezorgd worden met de folderpost. Via de website www.sportindronten.nl zal de strippenkaart als download beschikbaar komen.

Sportaanbieders die niet willen ontbreken op deze markt, kunnen zich nog tot 22 augustus aanmelden via rik@sportindronten.nl. Kijk op www.sportindronten.nl voor meer informatie.