Sport- en lifestylemarkt

Sport- en lifestylemarkt

Op vrijdag 16 september organiseren de buurtsportcoaches van Sport in Dronten voor de vierde keer de sport- en lifestylemarkt. Door middel van diverse demonstraties, workshops en activiteiten wordt het nieuwe sportseizoen gezamenlijk ingeluid. De markt is van 16:00 tot 20:00 uur en vindt plaats op het Meerpaalplein.

Gedurende de markt kunnen de bezoekers genieten van de activiteiten die verzorgd worden door de lokale sport- en lifestyleaanbieders. Zo worden er demonstraties getoond, wordt er bij de kramen informatie gegeven over het aanbod en kunnen er diverse sporten uitgeprobeerd worden. De kinderen kunnen dit jaar bij de kraam van de buurtsportcoaches een activiteitenkaart ophalen zodat geen enkele activiteit op de markt gemist wordt. Bij inlevering van een volle kaart ontvangen zij een presentje.

De markt is daarmee ook de start van de Nationale Sportweek, een landelijk initiatief vanuit het NOC*NSF met als doel om mensen in beweging te krijgen en sporten te promoten. Een doelstelling die ook door de buurtsportcoaches vanĀ  Sport in Dronten gedeeld wordt.