Spetterende Kidspraise SAMEN! door Heartbeat4kids in De Hoeksteen

Spetterende Kidspraise SAMEN! door Heartbeat4kids in De Hoeksteen

“het was weer prachtig, we hebben genoten!” “We vonden het super” “Mag ik de volgende keer ook meedoen?” Zomaar wat reacties van het publiek na de kidspraise SAMEN! die Heartbeat4kids zondagmiddag in Swifterbant opvoerde.

Heel Holland Bakt
Met liedjes, dans en toneel lieten ze horen en zien dat het samen beter gaat dan alleen. Het toneelstuk ging over de Swifterbantse deelneemster aan Heel Holland Bakt, Truus Bakker. Zij stond voor de uitdaging een vruchtencake te bakken en toen ze even wegliep kwamen de ingrediënten tot leven en gingen met elkaar in gesprek. Ze vonden zichzelf allemaal heeeeeel belangrijk maar kwamen er ook achter dat ze allemaal nodig waren om een goede cake te bakken.

WIE IK? Ja jij!
Het enthousiasme spatte ervan af, zeker bij de liedjes waar de jongens tegen de meisjes mochten zingen, Je mag er zijn! WIE IK?,ja jij! Maar ook klonk er ontroerend “Samen voor altijd” solo gezongen door één van de meisjes. Het publiek zong en klapte vrolijk mee en de techniek was weer uitstekend verzorgd door techniekploeg van de Drontense kerken. Ook een goede samenwerking!

Koe in Kosovo
De kids zongen en speelden niet alleen voor zichzelf en voor het publiek maar ook voor een goed doel: een Koe in Kosovo. Hierbij wordt tegen een kleine aanbetaling een koe aan een boer in Kosovo gegeven die het eerste koekalf weer teruggeeft zodat ook deze weer weggegeven kan worden. Zo werken boeren daar samen aan een beter bestaan waardoor ook de kinderen daar weer melk kunnen drinken en naar school kunnen gaan.

Heartbeat4kids
Heartbeat4kids is een initiatief van de Taakgroep Jeugd van de gezamenlijke kerken waarbij we basisschool kinderen vanaf groep 4 van alle drie basisscholen in Swifterbant uitnodigen om mee te doen. Samen met de kids oefenen we 3 maanden voor een uitvoering.

Meer informatie? Heartbeat4kids@hotmail.nl of facebook Heartbeat4kids Swifterbant