Skateparktour Own the Spot! 6 september naar Swifterbant

Het event Own the Spot! gaat van start: een skateparktour in wedstrijdvorm door de zes Flevolandse gemeenten. Het event gaat om het ‘ownen’ van een obstacle en vindt plaats van juni t/m september 2015. Alle Flevolandse jongeren (en daarbuiten) zijn welkom in Emmeloord, Lelystad, Zeewolde, Urk, Swifterbant en Almere.

Het is alweer het 5e jaar dat Own the Spot! wordt georganiseerd door Sportservice Flevoland en de lokale sport- en welzijnsorganisaties in Flevoland. Een jubileum dat gevierd wordt met een geheel vernieuwde huisstijl ontworpen door de jongeren zelf.

De skateparktour bestaat uit 6 events. Tijdens een event worden de twee belangrijkste obstacles ‘gehit’ in een tweetal categorieën: Youngsters (t/m 15 jaar) en Adults (vanaf 16 jaar). Voor de beste tricks per obstacle krijgen deelnemers punten. De rider met de meeste punten ‘owned’ the obstacle, waaraan leuke prijzen verbonden zijn.

Ga jij voor één van de grote geldprijzen? Own Flevoland! Neem hiervoor deel aan minimaal 3 events. Scoor de meeste punten en zorg tijdens de finale in Almere dat jij op het podium staat. Hiermee maak jij kans op een bedrag van maar liefst € 1.600,-!

Agenda
21 juni Emmeloord (Scandinaviëlaan)
28 juni Lelystad (Zilverpark)
23 augustus Zeewolde (Kluunpad)
29 augustus Urk (Wilhelminapark)
6 september Swifterbant (Greente)
13 september Almere (Evenaar)

Like de fanpage www.facebook.com/ownthespot en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Voor meer informatie en spelregels zie www.sportflevo.nl/ownthespot.

Own the Spot! wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met de Provincie Flevoland, gemeente Lelystad, lokale sport- en welzijnsorganisaties en Sportservice Flevoland.