Skateparktour Own the Spot! 3 juli naar Swifterbant

Skateparktour Own the Spot! 3 juli naar Swifterbant

Het event Own the Spot! gaat weer van start: een skateparktour in wedstrijdvorm door de zes Flevolandse gemeenten. Het event gaat om het ‘ownen’ van een obstacle en vindt plaats van juni t/m september 2016. Alle Flevolandse jongeren (en daarbuiten) zijn welkom in Lelystad, Swifterbant, Emmeloord, Zeewolde, Urk en Almere.

De skateparktour bestaat uit zes events. Tijdens een event worden de twee belangrijkste obstacles ‘gehit’ in een tweetal categorieën: Youngsters (t/m 15 jaar) en Adults (vanaf 16 jaar). Voor de beste tricks per obstacle krijgen deelnemers punten. De rider met de meeste punten ‘owns’ the obstacle, waaraan leuke prijzen verbonden zijn.

Laat je beste tricks zien op je skateboard, BMX of inline skates en pak euro’s. Zorg dat je de hoogste score hebt tijdens minimaal drie events en wie weet ga jij de winnaar worden van Own the Spot 2016 tijdens de finale in Almere.

Agenda

26 juni om 12.00 uur – Lelystad (Zilverpark)
3 juli om 12.00 uur – Swifterbant (Greente)
10 juli om 12.00 uur – Emmeloord (Scandinaviëlaan)
28 augustus om 12.00 uur – Zeewolde (Kluunpad)
3 september om 12.00 uur – Urk (Wilhelminapark)
11 september om 12.00 uur – Almere (Evenaar)

Like de fanpage www.facebook.com/ownthespot en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de uitslagen! Voor meer informatie en spelregels zie www.sportflevo.nl/ownthespot.

Own the Spot! wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Flevoland en wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Lelystad, lokale sport- en welzijnsorganisaties en Sportservice Flevoland.

laat-je-tricks-zien-tijdens-Own-the-Spot