Sinterkinderfeest bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Op zaterdag 18 november wordt de pakjesboot van onze Sint in de haven van Dokkum verwacht. Een paar dagen later staat zijn bezoek aan alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek op het programma. Iedereen is op woensdag 22 november van 13.30 tot 16.30 uur uitgenodigd voor het grote Sinterkinderfeest.

Op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau voor de jeugd? Kom ook dan naar FlevoMeer Bibliotheek, een lidmaatschap tot 18 jaar is gratis.   

Aanmelden en entree betalen voor deze feestmiddag is niet nodig. Wel het doorvertellen of whatsappen aan anderen om dit jaar met zo veel mogelijk gasten de verjaardag van Sinterklaas te vieren. FlevoMeer Bibliotheek zorgt voor een feestelijk programma met verrassende activiteiten, muziek, lekkers én voorlezen. Wie er voorleest uit welk boek blijft nog even geheim. Sinterklaas komt om 13.30 uur in Biddinghuizen, om 14.30 uur in Dronten en om 15.30 uur in Swifterbant. Als je Sint liever in levenden lijve in een andere vestiging wilt ontmoeten, dan kun je kijken op www.flevomeerbibliotheek.nl hoe laat hij daar aankomt.

Cadeautje week later

Tijdens het Sinterkinderfeest kun je natuurlijk ook knutselen, er staat een schoentje voor je klaar om te versieren en in elkaar te zetten. Als je het schoentje klaar hebt kun je hem zetten in de bibliotheek, en daarna moet je hem natuurlijk goed in de gaten houden om te kijken of er iets inzit!

Kortom een gezellige middag waarbij jij niet mag ontbreken!