Sinterkinderfeest bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Sinterkinderfeest bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Woensdag 30 november ligt een cadeautje klaar voor alle kinderen die op het feest een schoentje hebben gezet in de bibliotheek.

Op woensdag 23 november is Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek geweest in de bibliotheken. Dit was een groot feest met voorlezen, pepernoten, schoorsteen gooien, Pietenmutsen maken en natuurlijk schoentje zetten. De kinderen die het schoentje hebben gezet mogen woensdag 30 november naar de bibliotheek komen om te kijken of er iets in zit.

Inspiratie genoeg
Niets is zo leuk als een presentje dat je nog niet kent. FlevoMeer Bibliotheek biedt in de periode voor 5 december een breed assortiment boeken met originele cadeautjes en prachtige Sintverhalen, recepten voor pepernoten en speculaas, vrolijke cd’s, mooie dvd’s en veel meer aan. Online zijn er op sinterklaas.101tips.nl ook veel leuke ideeën, kleurplaten, een Pietendiploma en bijvoorbeeld een dobbelspel voor een gezellige pakjesavond te vinden. Inspiratie genoeg voor een geslaagd Sinterklaasfeest. En is de Sint weer naar Spanje, dan komt de sfeervolle Kerstcollectie in alle vestigingen.