De Senioren Makelaar in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant voor advies op maat!

Veel belangstelling voor advies van de Senioren Makelaar in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Hulp nodig bij huisvesting? Woensdag 21 juni van 15.00 tot 16.00 is de Seniorenmakelaar Anja Muller te gast in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.

Voor elk probleem een oplossing.

Senioren Makelaar Anja Muller uit Dronten helpt ouderen met hun huisvesting. Veel mensen, vooral als ze wat ouder zijn, vinden het lastig om hun eigen huisvesting te moeten regelen. Is een aanpassing van de woning de oplossing of is verhuizen toch beter? Wat komt er dan op je af?  De Senioren Makelaar helpt u bij verkoop, verbouwing, overzetten van post en abonnementen, financiën en mobiliteit.  Na een kennismakingsgesprek ontvangt u een uitgebreid advies met plan van aanpak.

De Senioren Makelaar is de eerste zelfstandige adviseur op dit gebied in Nederland en werkt voor zowel huurders als woningeigenaren.

Anja Muller is 56 jaar en woont en werkt in Dronten. Landelijk heeft ze veel ervaring in welzijn, maatschappelijk vastgoed en makelaardij. Binnen de lokale gemeenschap beweegt ze zich als vrijwilliger, beroepsmatig en als consument. Dit alles met een luisterend oor. Uit die gesprekken en ervaring weet ze hoe lastig het kan zijn voor ouderen (en hun kinderen) om alles te overzien als het op geschikte huisvesting aankomt. Daarom is ze gestart als Senioren Makelaar. Als ondernemer,  maar met name vanuit een sociaal hart. Voor elk probleem een oplossing.