Ruimte voor nieuwe leden jeugdnatuurclub

Ruimte voor nieuwe leden jeugdnatuurclub

Sinds een aantal jaren heeft IVN Dronten Jeugdnatuurclubs in Swifterbant en in Dronten voor kinderen van 7-12 jaar die één keer per maand de natuur in gaan en waar wat verteld wordt over de natuur. Naast vertellen staat vooral “natuur beleven” voorop. Door het doen, leren en genieten we het meeste van de natuur.

Wat doen we zoals dit jaar
Iedere maand hebben we een ander thema. Bijna altijd kijken we natuurlijk naar het seizoen en naar wat we zoal tegenkomen in het boos. Ook zijn er speciale onderwerpen. Dit najaar gaan we o.a. de broedhopen van Ringslangen vernieuwen en op zoek naar vissen. 2018 is het jaar van ‘Nederland Waterland’. Aan dit onderwerp gaan we zeker enkele middagen besteden en alle op een totaal verschillende manier.

Als er genoeg aanmeldingen zijn gaan we ook in Biddinghuizen een jeugdgroep op de tweede woensdagmiddag van de maand starten.

Meedoen?
De bijeenkomsten zijn in Swifterbant op de 1e en in Dronten op de 3e woensdagmiddag van de maand. We starten om 14:00 uur en stopen om 15:30 uur. De kosten voor een jaar zijn €10,00. (september tot en met juni). Wil je meedoen? Dat kan door je op te geven op www.ivn.nl/dronten.