PaasChallenge 2021 Swifterbant

In en door de straten van Swifterb ant kun je tot en met maandag 5 april, Tweede Paasdag, meedoen met de PaasChallenge – de Weg door Jeruzalem. Stel je eens voor dat je in een tijdmachine kunt stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

QR-codespel
De PaasChallenge 2021 is een QR-codespel waaraan je in kleine groepjes kunt meedoen. Je kunt de tocht coronaproof lopen door je zelf aan de regels te houden die op dat moment gelden qua afstand houden, groepsgrootte en avondklok.

De Challenge is met name geschikt voor tieners tussen de 10 en 18 jaar, maar iedereen, jonger en ouder kan meelopen.

Startpunt
Je start bij de Noordhoren 67 in Swifterbant. Daar staat een bak met een scorelijst, pen en adressen waar je naartoe moet om de speurtocht te lopen. Voor de rest wordt alles via de QR- codes uitgelegd, je hoeft nergens aan te bellen.

De challenge duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Het is gratis en geen inschrijving nodig.
Neem je opgeladen smartphone met QR-scanner mee.

De PaasChallenge 2021 wordt georganiseerd door het Oecumenisch Jeugdwerk van de Protestantse Gemeente Swifterbant en de geloofsgemeenschap Willibrord.