Ouderenmiddag Swifterbant

Ouderenmiddag Swifterbant

Een persoonlijk initiatief van Jurian Niewerth uit Swifterbant. Zomaar een dorpsfeest voor de ouderen vanaf 60 jaar. Doormiddel van flyers en berichten op Facebook en in de Swifterbanter werden de gasten er op geattendeerd gezellig naar De Steiger te komen.

Het werd een groots feest dat begon met een warm welkom door kinderen die de gasten ontvingen. Huiselijk muziek bracht sfeer in de zaal onder het genot van vele lekkernijen. Er kon geknutseld worden, er stonden spelletjes op tafel en er waren een groot aantal cadeaus die onder de gasten werden verloot. Dit is allemaal mede mogelijk gemaakt door de vele donateurs. De donateurs waren:

Jurian Niewerth, Conny Fikse, De Kralenzolder, Brasseria, Wenstaarten, Brie Fashion & Beauty, Karin Bergmans, Adriana van Wijgerden, Tessa Blonk, Made by LM, Els Banse, Studiokiex, De Steiger, De Meiden, Da Swifterbant, Dida Jewels, Betty Hollestelle, Netty Grootendorst, Jerry Raaijen, Victor van Mourik, Jessica van Petersom, Monique Tempelaars, Astrid Timmer, Jessica Langras, Wikje Talsma, Snackhuisje, Paulien van Unen, Cornelia Oost, Bianca Nicolaye, Bloem en thuis, Hobbykamer De Blauwe Vlinder, De Huyskamer, Jumbo Supermarkten, Geke Dekker, Fountex Company, Carol Greensides, Salon Blitzy, Sven en Lesley Stichting, WSLD Swifterbant, 123Trapliften, Deen Swifterbant & Youre Look.

De hoofdprijs was een traplift en werd gewonnen door dorpsbewoner Adrie de Jong, bij het in ontvangst nemen van haar prijs waren haar woorden die zij met veel vreugde uitsprak; Nu hoef ik niet meer te verhuizen naar Dronten. De directeur van 123trapliften, Patrick Lokhorst, was aanwezig en samen met de gelukkige winnares is hij op de foto gegaan. Iedereen gunde haar dit enorm. Naast de donateurs waren er ook een keur aan vrijwilligers die hielpen dit mogelijk te maken. De vrijwilligers waren:

Gerda Hoffman, Nancy Rompa, Red Rompa, Jurian Niewerth, Alisa Nijssen, Patricia de Vries, Jasmine Smits, Demi Stel, Amy Stel, Roan Rompa, Margie Smits, Alma Guberinic, Astrid Colina en vanuit De Steiger was aanwezig Miranda Dekker.

Hoe zal het volgend jaar zijn? Wanneer zal de volgende editie plaats vinden en zullen er dan meerdere mensen op af komen? De vrijwilligers staan in ieder geval te poppelen om hier volgende jaar, tijdens de 2e editie van de Ouderen Middag, weer een geweldig succes van te maken.

Dit bericht is geschreven door dankbare gasten