Opnieuw plaatsing voorrondes NK door twirlsters Amor Musae

Twirlsters Amor Musae plaatsen zich voor de voorrondes van het NK

Zaterdag 21 mei vertrokken we 8:00 richting Creil. Voor Kim Geerking was het de eerste keer dat zei als deelnemer meeging. Zij behaalde met haar solo 1-baton een 2e plaats met 63,6 punten. Natuurlijk waren ook onze vaste en enthousiaste supporters weer aanwezig. Alles werd vastgelegd zodat de meiden een mooie herinnering aan deze dag hebben.

Oud trainster DInja Uil-van der Kroft heeft deze dag als invallend coach weer uitstekend begeleid. Naast de mooie punten van de debuterende Kim zijn er ook afgelopen zaterdag weer plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK behaald. Celine Sweere behaalde met haar solo 1-baton een derde plaats met 71,2 punten en plaatste zich hiermee voor de voorrondes. Ook het junioren team behaalden wederom plaatsingspunten en werden eerste in hun categorie met 70,5 punten. Daarnaast waren er nog een aantal eerste plaatsen. Sanne de Bruin in haar categorie met 68,8 punten. Anne Derks met 67,1 punten en Ineke Goedegebuure met 70,1 punten. Voor Ineke betekend dit dat zij nog een maal boven de 70 punten moet halen om zich eveneens te plaatsen voor de voorrondes.

De andere deelnemers hebben het ook weer heel goed gedaan. De meiden kunnen terug kijken op een geslaagde dag. En zullen nu hard moeten trainen voor de laatste wedstrijd voor de zomerstop die a.s. zaterdag zal plaatsvinden in de koploper in Lelystad.