Open dag fysiotherapie in Swifterbant

Aanstaande vrijdag (21 juni) houdt fysiotherapie de Bank een open dag op haar locatie in Swifterbant. Fysiotherapie de Bank is de tweede praktijk voor fysiotherapie in Swifterbant en heeft vorig jaar haar deuren geopend. De inwoners van Swifterbant kregen hierdoor voor het eerst de keuze uit meer aanbieders van fysiotherapie. Van deze mogelijkheid wordt inmiddels al volop gebruik gemaakt. In de praktijk van Marjon van den Heijkant werkt zij samen met Brenda Biemans-Sitters (een bekende in het dorp), Dedde de Vries, Amy Rommens-Vogelaar en Kirsten Hillebrand. Cliƫnten kunnen naast fysiotherapie ook bij de praktijk terecht voor onder andere manuele therapie, fasciatherapie, oedeemtherapie, medische fitness, dry needling en medical taping.

De praktijk is gevestigd in het pand van de Werkbank die gevestigd is in het oude Rabobank-gebouw. Toevallig hetzelfde soort pand waar de hoofdlocatie van de praktijk in Biddinghuizen gevestigd is. In de werkbank zitten ook andere zorgaanbieders die op de open dag zichzelf zullen presenteren. Fysiotherapie de Bank heeft hiervoor de handen ineen geslagen met Acapuntcuur Harry Barenburg, Klassieke Homeopathie & coaching Lisette van ’t Oever en Sujoba massage.

Iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de fysiotherapeuten en andere organisaties. U kunt ook vrijblijvend advies vragen, een fittest doen, wat leuke oefeningen proberen, op een flexchair zitten, een echo laten maken en nog veel andere activiteiten. De deuren zijn geopend vanaf 15.00 uur en de open dag zal om 20.00 uur afgesloten worden.

Meer informatie over de praktijk is te vinden op: www.fysiotherapiedebank.nl of neem contact op via telefoonnummer 0321-820399.