Open dag bij Divine Dance Center

Open dag bij Divine Dance Center

In september 2017 heeft dansschool Divine Dance Center haar deuren geopend en heeft haar eerste jaar vol met activiteiten succesvol afgerond. De dansschool is er voor iedereen die van dansen houdt, voor alle leeftijden en alle dansniveaus.

Open dag 1 september
“Op het moment werken we al weer hard aan de voorbereidingen voor het nieuwe dansseizoen”, vertelt Marion Elskamp. Zaterdag 1 september houdt dansschool Divine Dance Center een open dag van 11.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan Het Spaarne 21 in Dronten. Er worden dansdemonstraties en leuke dansworkshops gegeven. Vanaf maandag 3 september starten de lessen en kunnen er gratis proeflessen worden gevolgd. Inwoners van Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten kunnen gebruik maken van De Pas van Dronten voor kortingsacties.

Uitbreiding danslessen
In het afgelopen dansseizoen zijn er naast de al bestaande lessen klassiek ballet, jazzdance, modern, hiphop, feminine, streetjazz ook nieuwe danslessen aangeboden. Ervaring met dansen is niet nodig. Ook volwassenen die beginnen met dansen kunnen de lessen goed volgen.

Nieuwe danslessen die zijn opgestart in het afgelopen jaar zijn dance fit, videoclip dance en het geven van dansworkshops voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Groei docententeam
Iedere docente bij DDC heeft haar eigen dansspecialiteit. Naast het vaste docententeam van Nathalie Poortvliet en Marion Elskamp is het team inmiddels uitgebreid met docente Sadryone Maduro en Jolanda van Duynen. “We willen onze leerlingen een goede danstechniek aanleren en willen daarnaast heel graag onze passie en plezier in dans delen met de dansers.”

www.divinedancecenter.nl