Opbrengst acties Alpha Omega Swifterbant

Alpha Omega bezorgt kerstpost in Swifterbant

Alpha Omega uit Swifterbant zet zich al jaren in voor een school en een tehuis voor kinderen met een verstandelijke beperking, doofstomme kinderen en wezen in Kabanjahé op Sumatra in Indonesië. De school waar de kinderen naar toegaan is op de praktijk gericht en is afgestemd op het niveau van de kinderen. Voor veel kinderen is de afstand tot school te groot en daarom is er bij de school een tehuis gebouwd waar de kinderen intern verblijven.

Veel onderwijs is gericht op het gebied van akkerbouw en veeteelt. Behalve training biedt het landbouwproject werkgelegenheid en kleinschalig wonen voor jongeren die door de diepte van hun handicap blijvend begeleiding nodig hebben. Wij willen door middel van donateurs, giften en acties graag meehelpen om deze kinderen een kans te geven. In december 2016 heeft Alpha Omega daarom weer een aantal acties gehouden.

De opbrengst van de kerstmarkt was € 425,00 en de kerstpostactie heeft € 466,25 opgebracht. Iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd zeggen wij hartelijk dank. Ook mochten we een gift van € 1.330,00 ontvangen van visbedrijf Dayseaday uit Urk. Ook hier zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Op deze manier kunnen we onze verplichtingen ten aanzien van de kinderen in Kabanjahé op Sumatra weer langer voortzetten. Mocht u geïnteresseerd zijn in het steunen van ons doel, dan kunt u contact opnemen met de secretaris.