Online bedrijvenmarkt Windplanblauw

windplanblauw

Windplanblauw houdt donderdag 28 mei een online Bedrijvenmarkt voor lokale ondernemers die mee willen werken aan de bouw van Windplanblauw. Van 13:30 tot 15:00 uur krijgen zij de kans om alvast kennis te maken met Windplanblauw en de voorkeurspartijen: Dura Vermeer en ABB Power Grids.

Om de bouw in goede banen te leiden is Windplanblauw al geruime tijd in gesprek met verschillende partijen die de bouw, aansluiting op het hoogspanningsnet en de stroomafname van de turbines op het land mogelijk gaan maken. ABB Power Grids the Netherlands BV is als voorkeurspartij geselecteerd voor de aanleg van het transformatorstation en de transportkabels. Dura Vermeer is als voorkeurspartij geselecteerd om de parkinfrastructuur en fundaties voor de 37 windturbines op land te realiseren.

Waarom bedrijvenmarkt?

Windplanblauw vindt het belangrijk lokale ondernemers te betrekken bij de bouw. Met de bedrijvenmarkt faciliteert het project de kennismaking tussen de voorkeurspartijen en lokale ondernemers uit Flevoland. In anderhalf uur schetst de organisatie een duidelijk beeld van de stand van zaken en wat er nodig is voor de bouw. Bedrijven krijgen de mogelijkheid zichzelf in 1 minuut te presenteren.

Voor wie?
Onderaannemers, leveranciers en dienstverleners uit Flevoland die werkzaamheden rondom de bouw kunnen verrichten. Denk aan onder andere installatiewerkzaamheden, schoonmaak, grondverzet, kleine civiele werken, transport, beveiliging, catering, overnachtingen, leverancier bouwmaterialen en materieel, personeel, bedrijfshuisvesting of tijdelijke opslag van bouwmateriaal.

Aanmelden

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tot dinsdag 26 mei (kosteloos) aanmelden. Daarna ontvangen zij op woensdagmiddag 27 mei, per mail een link om op donderdag 28 mei aan de Bedrijvenmarkt deel te kunnen nemen.