Olympische Buurtspelen

Olympische buurtspelen

Op zaterdag 24 september wordt in Dronten een groots evenement georganiseerd door de buurtsportcoaches van gemeente Dronten in samenwerking met St. Het Boegbeeld en wijk- en buurtbeheer van gemeente Dronten. De bedoeling is om met diverse gemengde teams tegen elkaar te strijden op diverse onderdelen zoals voetbal, volleybal en een altijd geliefde stormbaan. Het thema voor deze dag: “Olympische Buurtspelen editie De Boeg”.

U kunt zich hiervoor inschrijven met de straat of buurtvereniging, of met een zelf samengesteld team met bijvoorbeeld vrienden of collega’s (graag zo gemengd mogelijk, mannen, vrouwen en kinderen). Het evenement is bedoeld voor alle inwoners van Dronten, dus maak ook uw vrienden/kennissen enthousiast!! Belangrijk is dat plezier voorop staat en we hopen er een hele leuke middag van te maken.

Klik voor het inschrijfformulier. Voor opgave kunt u deze voor 9 september invullen en inzenden.

We kijken er naar uit uw inschrijving te ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met Mark Mulder (buurtsportcoach), telefoonnummer 06-23052287, mailadres: markmulder@sportindronten.nl.