OBS de Duykeldam organiseert Fancy Fair op vrijdag 11 oktober

OBS de Duykeldam organiseert Fancy Fair op vrijdag 11 oktober

Op basisschool de Duykeldam in Swifterbant wordt een Fancy Fair georganiseerd. Op vrijdag 11 oktober van 17.00 tot 20.30 uur zijn bezoekers van harte welkom. De Fancy Fair vind plaats op de school zelf aan de Lange Streek in Swifterbant.

In de lokalen in de school zijn verschillende activiteiten. Test je spierballen bij het spijkerbroekhangen en houd je zenuwen in bedwang bij de spiraal. Versier je eigen cakeje of probeer een zoen te vangen. Ook is er een heus Halloweenlokaal en kinderen kunnen geschminkt worden. Wil je een gokje wagen? Koop dan loten voor het rad van Avontuur of doe mee met het enveloppenspel.

Ook heeft de organisatie aan de inwendige mens gedacht, er is voldoende eten en drinken te koop in de aula. Er kan alleen contant betaald worden. Van de opbrengst van deze  fancy Fair gaat een deel naar de eigen school en een deel naar de Kondanani school in Malawi.

Op basisschool de Duykeldam in Swifterbant wordt een Fancy Fair georganiseerd. Op vrijdag 11 oktober van 17.00 tot 20.30 uur zijn bezoekers van harte welkom.